huidverbetering

Target Treatments

Service image
Service image

 Clear start 20 minuten:


Acne is het grootste huidprobleem bij tieners en jongvolwassenen. De Clear Start Quick treatment is een diepe reiniging van het gelaat die helpt bij het verwijderen van mee-eters en puistjes. Behandelt huidige puistjes en helpt toekomstige puistjes te voorkomen, kalmeert en vermindert roodheid en reinigt de poriën diep.

De behandeling wordt aanpast aan de specifieke noden van jouw huid en na afloop van de behandeling wordt je begeleid in het uitvoeren van een ondersteunende routine voor thuis om een optimaal resultaat te behouden. Deze behandeling is vooral geschikt voor jongere huiden die te maken hebben met verhoogde talgproductie of vettere T-zone.

 

Pro extract 20 minuten:


Deze behandeling volgt meestal na een diepere reiniging of peeling van de huid waarbij extracties worden uitgevoerd, maar kan ook apart geboekt worden wanneer men enkel comedonen of milia (gerstekorrel) wil laten verwijderen zonder verdere verzorging. Dit is inclusief een anti-bacteriële reiniging.

 

Pro Bright (30 minuten of 60 minuten):

 

Een ideale behandeling voor het vervagen van donkere vlekjes, het bekomen van een zichtbaar helderdere huid en een instant glow

De behandeling bestaat uit drie intensieve stappen om de opname van vitamine C te stimuleren. Vitamine C heeft verhelderende eigenschappen wat zorgt voor minder donkere vlekken en het egaliseren van een ongelijkmatige teint.

Bij deze behandeling is het belangrijk rekening te houden met het feit dat 1 tot 2 weken na de behandeling de vlekjes eerst donkerder zullen zijn alvorens ze verlichten.

 

Pro Calm (30 minuten of 60 minuten):

 

Een behandeling die focust op het herstellen van de huidbarrière. Een verstoorde huidbarrière of gevoelige huid resulteert vaak in zichtbare roodheid, dehydratatie, irritatie, droogte en ongemak. Een gezonde huidbarrière houdt water binnen en is een schild tegen vervuiling, microben en andere stressfactoren van buiten af.

Het is belangrijk om bij een verstoorde huidbarrière de huid te kalmeren. De Pro Calm behandeling werkt met verzachtende botanische werkstoffen. De combinatie van lymfedrainage en drukpuntmassage kalmeert het gestreste zenuwstelsel, waarbij lichttherapie roodheid helpt te verminderen, wat resulteert in een direct zichtbaar kalmere huid.

 

Pro Clear (30 minuten of 60 minuten):

 

De Pro Clear behandeling is speciaal ontwikkelt om alle soorten puistjes of vormen van een onzuivere huid aan te pakken. Mee-eters, actieve puistjes, open en gesloten comedonen worden verwijderd. Op basis van een huidanalyse wordt de behandeling zo aangepast aan jouw huid met als doel een gezonde, zuivere en heldere huid. Aan de hand van professionele werkstoffen en huid kalmerende technieken worden ontstekingen zichtbaar verminderd, zonder de huid uit te drogen of de huidbarrière te beschadigen.

 

Pro firm skin (+ neck) (30 minuten of 60 minuten):

 

Een behandeling die verscheidene tekenen van vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Vroegtijdige huidveroudering wordt gekenmerkt door rimpels, verslapping van de huid, verlies van elasticiteit en een ruwe huidtextuur. De Pro Firm Skin + Neck treatment werkt als een workout voor je gezicht en hals en werkt op versteviging van de huid door middel van de unieke combinatie van facial massage technieken en actieve ingrediënten die de huid gaan verzachten en liften.
Interesse in één van onze behandelingen?