Wat kies ik wanneer?

Welke behandeling past bij mijn huid?

Elke huid is uniek, daarom is een huidanalyse de eerste stap op weg naar een gezonde huid. Tijdens deze analyse, ook wel face mapping genaamd, kijken we hoe het gesteld is met de conditie van jouw huid. Met innovatieve apparatuur kunnen we in de dieper gelegen huidlagen kijken, huidproblemen ontstaan meestal in deze lagen en daardoor zijn beginnende problemen meestal nog niet zichtbaar.

Je krijgt persoonlijk advies over de juiste ingrediënten en behandelingen. Indien gewenst kan er ook een behandelingsplan en offerte worden opgesteld.

Pro Skin, Gelaatsverzorging of Huidverbetering

Met de Pro Skin behandelingen van Dermalogica kunnen we zeer doelgericht
werken, elke behandeling wordt volledig aangepast op basis van jouw huidconditie en wensen.

Huidanalyse

Stap eens binnen voor een huidanalyse bij Sicelia,doormiddel van een analyse van de huid kunnen wij kijken welke behandelingen geschikt zijn voor jouw huidtypen en welke producten hierbij horen!
Meer informatie

Pro Skin

Of je nu die vervelende onzuiverheden wilt verminderen, op zoek bent naar een behandeling tegen hyperpigmentatie of huidveroudering wilt tegengaan: alles is mogelijk. Zowel sessie van 30 als 60 minuten.
Meer informatie

Pro Skin Expert Active

Bij een behandeling Pro Skin Expert Active bespreken we het gewenst resultaat en gaan we aan de slag rekening. Hierbij houden we rekening met de conditie van de huid en daarnaast de hoogte van jouw budget.
Meer informatie

Micro Skin Polish - Medcos

Met MicroSkin Polish microdermabrasie van Medcos kunnen we rimpels, grove poriën, acne, littekens, pigmentvlekken en zelfs een verouderde of verslapte huid behandelen. Boek snel een behandeling!
Meer informatie

Het ionactive™ system

Met deze behandeling kunnen we de huid verstevigen en tekenen van huidveroudering aanpakken, hyperpigmentatie tegengaan, onzuiverheden verminderen en de gevoelige of huid hydrateren.
Meer informatie

MicroNeedling

Microneedling is een buitengewoon effectieve behandeling voor de huid, het verstevigd, egaliseert en verstrakt de huid. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypes. Ontdek of het iets voor jou is!
Meer informatie