Minerale Make-up

Waarom minerale make-up van Pandhy’s?

Met de minerale make-up kan ik je echt laten stralen. De gepoederde, pure minerale pigmenten zorgen voor prachtige kleuren. Het aanbod bestaat uit zachte en verzorgende ingrediënten die de schoonheid van jouw huid, lippen en ogen nog meer in de verf zetten.
Maar waarom minerale make-up?

Goed voor de huid
Het assortiment van Pandhy’s bestaat enkel uit producten op basis van ingrediënten die goed zijn voor je huid. De producten zijn gezond en irriteren de huid niet, ze bestaan uit minerale en plantaardige stoffen.
Niet-Comedogeen
Elk product is niet-comedogeen, dit wil zeggen dat het de poriën niet verstopt. Het bevat geen wassen, oliën of siliconen.
Goede Resultaten
De make-up voelt licht aan en het resultaat blijft mooi gedurende de dag. Waarom kiezen voor Pandhy’s?
Verzorgende eigenschappen voor de huid
Ze hebben verzorgende eigenschappen voor de vette huid of de huid met acne. Daarnaast zijn de mineralen anti-inflammatoir en kalmeren en verzachten de geïrriteerde huid.
Bescherming tegen UV straling
De aanwezigheid van titanium en zink zorgt voor een bescherming tegen tegen UVB-, UVA- en URA-stralen (SPF 20).
Waterbestendig en vormen geen strepen
Ze zijn waterbestendig en vormen geen strepen, ook niet tijdens lichamelijke inspanningen.
Ademend vermogen van de huid
De producten vormen microscopische vlakke kristallen die elkaar overlappen om zo een filter op de huid te leggen waardoor de huid toch nog kan ademen. Dit beschermt de huid tegen luchtvervuiling en de mineralen zorgen voor een langdurig resultaat.
Geen risico op allergieën
Je hebt geen risico op allergieën want de producten bevatten geen irriterende stoffen zoals talk, kleurmiddelen, karmijn of bismuth oxychloride. De mineralen zijn inert: ze gaan geen chemische reacties aan zodat het risico op allergieën weg is.
Lage houdbaarheid
De mineralen vormen geen voedselbron voor bacteriën. Ze hebben een langere houdbaarheid dan die van traditionele cosmeticaproducten.
Volledige en vlekkeloze dekking van de huid
Een volledige en vlekkeloze dekking voor huiden die last hebben van acne, rosacea of roodheid als het gevolg van behandelingen zoals chemische peelings en laser resurfacing, plastische ingrepen, dermabrasio, enz. Het wordt aanbevolen door dermatologen en andere experts.
Vrij van dierproeven
De producten zijn niet getest op dieren.

De make-up van Pandhy’s voelt en lijkt net op de textuur van de huid. Het aanbod omvat glosses, blushes, eyeliners, bronzers, minerale foundations en poeders en huidverzorgingsproducten. Voor vrouwen met een donkere huid is er het Minerale Make-up gamma van PANDHY’S™. Deze kleuren, formules en texturen zijn speciaal ontwikkeld voor de noden van Afrikaanse, Latijnse, Aziatische en Oosterse vrouwen.

Prijslijst

Dag maquillage

€19

Avond maquillage

€36

Verschillende Workshops

vanaf €40
Met eigen make-up

Trouw make-up workshop

€40
met onze make-up

Trouw make-up workshop

€45

Bekijk hier de resultaten!