Body-Wizard Cryolipolyse

De voordelen van Body-Wizard Cryolipolyse

De Veiligste behandelingstechniek!
Gegarandeerd 20-25% vetverlies op de behandelde plaats!
● Er is geen herstel nodig omdat het geen operatieve ingreep is
● Er komen dus ook geen naalden aan de pas
● Je hoeft geen apart dieet te volgen maar een gezonde levensstijl is aangewezen
Fantastische resultaten bereik je al met een kuur van 3 behandelingen
● Je krijgt een behandelplan volledig afgestemd op jouw maat en noden
● Het allerbelangrijkste: het behandelde vet blijft voor altijd weg!

Let op!  voorafgaand aan het maken van een afspraak is het verplicht om langs te komen voor een intake afslanking!

Veel gestelde vragen over Body-Wizard Cryolipolyse

Hoe werkt Body-Wizard Cryolipolyse?
Met een applicator kunnen we het onderliggende vetweefsel in het gewenste gebied heel nauwkeurig koelen. Wanneer de vetcellen aan extreme koude worden blootgesteld dan wordt het natuurlijke verwijderingsproces gestart, waardoor de vetlaag geleidelijk dunner wordt. De behandeling zorgt voor een vermindering van het aantal vetcellen en daardoor heb je minder zichtbare vetophopingen. De vetcellen worden gekristalliseerd (bevroren) en daarna voert het lichaam het vet en de dode huidcellen op een natuurlijke manier af, deze vetcellen komen dus nooit meer terug.
Hoe lang duurt een sessie?
De behandeling duurt ongeveer 1 uur, daarna wordt de behandelkop verwijderd en de huid gemasseerd met het Cosbeau Slimming Serum, lees hieronder meer over het serum. Tijdens een intakegesprek stellen we samen een persoonlijk behandelplan voor jou op, zo kunnen we nagaan hoe lang elke sessie duurt, dit is afhankelijk van het aantal zones waarop je wil focussen.
Doet het pijn?
Nee absoluut niet, op de eerste 5 minuten na die onaangenaam ervaren kunnen worden. Er wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst en daarna wordt de huid vacuüm gezogen met de applicator. Je kan wel een trekkerig gevoel ervaren, alsof men je goed vastgrijpt voor een 5tal minuten. De eerste tien minuten kan het ook koud aanvoelen maar dit gevoel gaat meestal over in gevoelloosheid. Sommige klanten ervaren een lichte prikkeling en anderen ondervinden een meer intense prikkeling. Soms worden er ook roodheid en lichte bloeduitstortingen of tintelingen ervaren. Het kan een paar dagen als een blauwe plek of gevoelig voelen.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De resultaten worden al zichtbaar na een periode van 3 à 4 weken, en 2 à 3 maanden later is het significant verschil echt duidelijk. Het lichaam blijft nog zo’n 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Zolang er voelbaar vet aanwezig is op de plek zijn behandelingen nog mogelijk. Gemiddeld zijn de meeste klanten na 3 behandelingen tevreden, tussen deze behandelingen ligt een periode van 11 tot 15 weken. Daarna wordt wel nog 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd. Bij 1 behandeling worden er gegarandeerd 20 a 25% vetcellen vernietigd. Dus afhankelijk van hoeveel je weg wil heb je meerdere beurten nodig. Dit wordt u allemaal visueel getoond bij een intake gesprek.
Is de behandeling wel voor mij geschikt?
De behandeling is bijna voor iedereen geschikt, zelfs voor sporters die vet op bepaalde zones niet wegkrijgen. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Het kan gebruikt worden door iedereen met overgewicht, gemiddeld geldt een maximum BMI van 30. Ik raad het wel af bij mensen die meer dan 8kg schommelen op 6maanden. Dit wordt u ook allemaal uitgelegd op de intake.
Hoe werkt Body-Wizard Cryolipolyse?
Met een applicator kunnen we het onderliggende vetweefsel in het gewenste gebied heel nauwkeurig koelen. Wanneer de vetcellen aan extreme koude worden blootgesteld dan wordt het natuurlijke verwijderingsproces gestart, waardoor de vetlaag geleidelijk dunner wordt. De behandeling zorgt voor een vermindering van het aantal vetcellen en daardoor heb je minder zichtbare vetophopingen. De vetcellen worden gekristalliseerd (bevroren) en daarna voert het lichaam het vet en de dode huidcellen op een natuurlijke manier af, deze vetcellen komen dus nooit meer terug. locatie behandelen met een haarreductie van 80 à 90 procent als resultaat. Het hoog energetisch licht wordt door geleiding van het pigment omgezet in warmte. Deze warmte wordt op zijn beurt door het pigment geleid naar het haarfollikel, deze follikel wordt definitief vernietigd.
Hoe lang duurt een sessie?
De behandeling duurt ongeveer 1 uur, daarna wordt de behandelkop verwijderd en de huid gemasseerd met het Cosbeau Slimming Serum, lees hieronder meer over het serum. Tijdens een intakegesprek stellen we samen een persoonlijk behandelplan voor jou op, zo kunnen we nagaan hoe lang elke sessie duurt, dit is afhankelijk van het aantal zones waarop je wil focussen.
Doet het pijn?
Nee, absoluut niet. Er wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst en daarna wordt de huid vacuüm gezogen met de applicator. Je kan wel een trekkerig gevoel ervaren en de eerste tien minuten kan het ook koud aanvoelen maar dit gevoel gaat meestal over in gevoelloosheid. Sommige klanten ervaren een lichte prikkeling en anderen ondervinden een meer intense prikkeling. Soms worden er ook roodheid en lichte bloeduitstortingen of tintelingen ervaren.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De resultaten worden al zichtbaar na een periode van 3 weken, en 2 à 3 maanden later is het significant verschil echt duidelijk. Het lichaam blijft nog zo’n 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Zolang er voelbaar vet aanwezig is op de plek zijn behandelingen nog mogelijk. Gemiddeld zijn de meeste klanten na 3 behandelingen tevreden, tussen deze behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Daarna wordt wel nog 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
Voor wie en voor welke lichaamsdelen is deze behandeling geschikt?
De behandeling is bijna voor iedereen geschikt, zelfs voor sporters die vet op bepaalde zones niet wegkrijgen. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Het kan gebruikt worden door iedereen met overgewicht, gemiddeld geldt een maximum BMI van 30.

Het Cosbeau Slimming Serum
Na de behandeling brengen we met een specifieke massagetechniek een verstevigend en vetafdrijvend serum aan op de zone. Het serum is speciaal ontwikkeld en afgestemd op deze behandeling en bevelen we ook thuis aan te worden gebruikt om het beste resultaat te bereiken. Het Cosbeau Slimming Serum is geschikt voor het volledige lichaam, dus je kan het ook gebruiken voor de niet-behandelde zones.

Optimaal resultaat
Voor het beste resultaat kan je naast de behandelingen ook best gezond eten en regelmatig sporten. Gewichtstoename heeft een nadelig effect op de resultaten van jouw behandelingen, daarom is een gezonde levensstijl aangewezen. Daarnaast kan je best ontstekingsremmende medicatie zoals Ibuprofen, Naproxen en Celebrex vermijden tot 6 weken na de behandeling. De reactie van deze medicatie kan het proces vertragen.

Prijslijst

Bekijk hier de resultaten!