Welke behandeling past bij mijn huid?

Elke huid is uniek, daarom is een huidanalyse de eerste stap op weg naar een gezonde huid. Tijdens deze analyse, ook wel face mapping genaamd, kijken we hoe het gesteld is met de conditie van jouw huid. Met innovatieve apparatuur kunnen we in de dieper gelegen huidlagen kijken, huidproblemen ontstaan meestal in deze lagen en daardoor zijn beginnende problemen meestal nog niet zichtbaar.Je krijgt persoonlijk advies over de juiste verzorgingsproducten en behandelingen. Indien gewenst kan er ook een behandelingsplan en offerte worden opgesteld.

Pro Skin gelaatsverzorging of huidverbetering

Met de Pro Skin behandelingen van Dermalogica kunnen we zeer doelgericht werken, elke behandeling wordt volledig aangepast op basis van jouw huidconditie en wensen.Pro Skin

30 of 60 minutenBij een behandeling Pro Skin van 30 minuten focussen we op een bepaalde zone of een conditie, dit is volledig aangepast op basis van jouw noden.Of je nu die vervelende onzuiverheden wilt verminderen, op zoek bent naar een behandeling tegen hyperpigmentatie of huidveroudering wilt tegengaan: alles is mogelijk.Tijdens een sessie van 60 minuten Pro Skin geniet je van een uitgebreide behandeling volledig afgestemd op basis van jouw behoeften.* De behandeling wordt verrekend op basis van het aantal minuten, het is mogelijk om extra tijd in te boeken. De behandeling kan uitgebreid worden op basis van jouw beschikbare tijd en wensen.

Lees meer over de behandeling.

Pro Skin Expert Active met exfoliaties

30 of 60 minutenBij een behandeling Pro Skin Expert Active bespreken we het gewenst resultaat en gaan we aan de slag rekening houdende met de conditie van de huid en het budget. Je kiest uit een behandeling van 30 of 60 minuten. Pro Skin Expert Active is enkel mogelijk als je thuis op level 2 met de producten van Dermalogica werkt.Tijdens een sessie van 30 minuten brengen we een peeling aan die huidvernieuwing stimuleert. Door een peeling kunnen we een gericht probleem aanpakken zoals pigmentatie, acne, rimpeltjes, dehydratatie of een verdikte huid. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling nog sterker te maken.Bij een behandeling van 60 minuten krijg je een uitgebreide en gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling worden hoogactieve serums gebruikt in combinatie met innovatieve apparatuur waaronder microdermabrasie en koud laser.

Lees meer over de behandeling.

Micro Skin Polish - Medcos

Voor huidverbetering moet je al lang geen cosmetische ingrepen meer laten doen. Met Micro Skin Polish van Medcos kunnen we rimpels, grove poriën, acne, littekens, pigmentvlekken en zelfs een verouderde of verslapte huid behandelen. Het apparaat bestaat uit drie huidverbeterende technologieën: microdermabrasie, koud laser en polishing. Deze drie-in-één- behandeling zorgt voor geweldige resultaten.

Lees meer over de behandeling

Pro Skin Active

Pro Skin Active met de BioSurface™ Peel van Dermalogica heeft enkele grote voordelen:

     Het bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes

     Daarnaast vermindert het pigmentatie en verheldert het de huid

     De peeling werkt goed tegen onzuiverheden en bij littekens van acne

     Het stimuleert de collageenproductie

     Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodigHet resultaat? Een stralende en egale huid!

Lees meer over de behandeling

Het ionactive™ system

Een behandeling Ionactive™ system duurt 45 minuten, tijdens de sessie worden geavanceerde ingrediënten gecombineerd met de kracht van personalisatie. De behandeling wordt volledig aangepast op basis van jouw persoonlijke behoeften. Zo kunnen we met deze behandeling de huid verstevigen en tekenen van huidveroudering aanpakken, hyperpigmentatie behandelen, onzuiverheden verminderen en de gevoelige of gedehydrateerde huid hydrateren.

Lees meer over deze behandeling

Pro Power Peel 

Regelmatige exfoliatie is heel goed voor de huid maar je kiest best voor peelings die minder agressief zijn. Invasieve peelings kunnen ontstekingen uitlokken en permanente schade veroorzaken. De peelings van Dermalogica zijn zacht maar krachtig. One-Step Prep, UltraBright Peel, AdvancedRenewal Peel, PowerClear Peel en de Neutralizing Solution zijn krachtige peelings die zowel apart of samen gebruikt kunnen worden om meerdere huidcondities tegelijkertijd te behandelen. Pro Power Peel is enkel mogelijk als je ook thuis op niveau 2 met de producten van Dermalogica werkt.

 

MicroNeedling 

Verstevig, egaliseer en verstrak

Microneedling is een buitengewoon effectieve behandeling voor het verstevigen, egaliseren en verstrakken van de huid. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypes en biedt veel waarde bij huidcondities zoals acne, fijne lijntjes en rimpels, verslapping en hyperpigmentatie.

Wat is microneedling?

Microneedling, ook bekend als Collageen stimulerende therapie, gaat bepaalde huidcondities bestrijden door in de huid kleine micro kanaaltjes te veroorzaken met een apparaat op basis van micro naalden. Het helpt tegen volgende condities:

•Acne littekens

•Fijne lijntjes en rimpels

•Grove poriën

•Striemen

•Zonschade

•Oneven huidskleur/structuur

Lees meer over deze behandeling

https://www.dermalogica.be/behandelingen/