Welke behandeling voor uw huid?

Alles begint met een grondige huidanalyse= Face Mapping

Hierbij vertellen we je wat er allemaal gaande is aan je huid en welke ingrediënten wel en niet te gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. 
En wat er mogelijk is dat we in de toekomst kunnen doen voor u. Indien gewenst kan er dan ook een behandelingsplan en offerte opgesteld worden.

Face Fit
Is een 10minuten behandeling voor een snelle boost van de huid.
Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

Pro skin 30'/60' Gelaatsverzorging/huidverbetering 
We bespreken welk resultaat jij wil bekomen en wat er mogelijk is en gaan hiermee aan de slag.
Dit is zo uitgebreid als je zelf wil/nodig acht. (wordt verrekend per minuut)
30': een gepersonaliseerde 30minuten behandelingen gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft (de vernieuwde microzone)
60': Een uitgebreide behandeling afhankelijk van jouw noden en wensen. 

PRo skin expert active 30'/60' met exfoliaties 
We bespreken het resultaat dat jij wil bekomen en wat er mogelijk is en gaan hiermee aan de slag binnen in de noden van uw huid en uw budget
30': exfoliatie van de huid met 
BSP: Bio surface peel (enkel mogelijk indien er thuis ook op level 2 gewerkt wordt met de Dermalogica producten)
Door middel van laag op laag peeling gaan we een gericht probleem gaan aanpakken. Pigmentatie, acné littekens, rimpels, huidveroudering, déhydratatie, openstaande poriën of een verdikte huid.
60': Ultieme gepersonaliseerde gezichtsbehandeling, tijdens deze geavanceerde behandeling word gebruik gemaakt van de meest intensieve peeling van Dermalogica. (enkel mogelijk indien er thuis ook op level 2 gewerkt wordt met de Dermalogica producten)

MSP: Micro skin polish 
Hierbij gaan we de bovenste huidlaag gaan verdunnen, ideaal om oppervlakkige rimpels en pigmentvlekjes te verminderen. 
Het stimuleert ook de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Ion active (enkel mogelijk indien er thuis ook op level 2 gewerkt wordt met de Dermalogica producten en level 3-4 in de cabine in het verleden ingezet is)
Door middel van maskers die gepersonaliseerd worden kunnen we hydrateren, pigmentatie verminderen, rimpels verminderen en een verstopte huid zuiveren. Hierbij spreken we van huidcorrectie en niet meer van enkel huidverbetering.

Pro Power Peel (enkel mogelijk indien er thuis ook op level 2 gewerkt wordt met de Dermalogica producten)
De herdefiniëring van de professionele peeling ervaren.
Op het gebied van chemische peelings hebben we altijd een uniek perspectief gehad. Omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat geloven we dat regelmatige exfoliatie cruciaal is voor het boosten van de celdeling en –vernieuwing en daarom kiezen we liever voor peelings die vaker ingezet kunnen worden en minder invasief zijn. Dit In tegenstelling tot agressieve peelings die de huid overstimuleren en hevige ontstekingsreacties uitlokken tot het punt waar de huid kans loopt blijvende schade op te lopen.
One-Step Prep, UltraBright Peel, AdvancedRenewal Peel, PowerClear Peel en de Neutralizing Solution. Elke peeling is krachtig genoeg om alleen te worden gebruikt. Gecombineerd met elkaar stellen ze de huidexpert in de gelegenheid om meerdere huidcondities tegelijkertijd te behandelen. Voor elk wat wils dus!

 

https://www.dermalogica.be/behandelingen/