Dermalogica is ons huis merk op basis van medische cosmetica.

Na een opleiding tot huidtherapeute mag ik ook peelings en huidverbetering aanbieden.

·         Een huidanalyse geeft je weer welke ingrediënten wel of niet goed voor je zijn en waar je best aandacht aan geeft.

·         Pro skin 30' of 60'

·         Gelaatsverzorging: is er vanaf 35minuten en is zo uitgebreid zoals u zelf wil of zoals er nodig is om een bepaald probleem aan te pakken.

·         Bio surface peeling is een zeer krachtige diepte peeling die je opbouwt.

·         Ion active: een masker huidverbeterende en corrigerende opbouwende behandeling

·         Pro Power Peel (enkel mogelijk indien er thuis ook op level 2 gewerkt wordt met de Dermalogica producten)
De herdefiniëring van de professionele peeling ervaren.
Op het gebied van chemische peelings hebben we altijd een uniek perspectief gehad. Omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat geloven we dat regelmatige exfoliatie cruciaal is voor het boosten van de celdeling en –vernieuwing en daarom kiezen we liever voor peelings die vaker ingezet kunnen worden en minder invasief zijn. Dit In tegenstelling tot agressieve peelings die de huid overstimuleren en hevige ontstekingsreacties uitlokken tot het punt waar de huid kans loopt blijvende schade op te lopen.
One-Step Prep, UltraBright Peel, AdvancedRenewal Peel, PowerClear Peel en de Neutralizing Solution. Elke peeling is krachtig genoeg om alleen te worden gebruikt. Gecombineerd met elkaar stellen ze de huidexpert in de gelegenheid om meerdere huidcondities tegelijkertijd te behandelen. Voor elk wat wils dus!

·         Microdermabrasie met de msp van MedCos:
Het afschuren van de bovenste huidlaag met microkristallen, indien nodig wordt er erna ook koudlaser therapie ingezet en er kan afgewerkt worden met een polijsting van de huid.