Afslankings technieken

Afslank behandeling

Een behandeling afslanking hangt volledig af van jouw wensen. Bij Sicelia kan je terecht voor Cryolipolyse en Lipocavitatie, dit zijn niet-operatieve behandelingen waarbij we jouw figuur kunnen verbeteren.

Tijdens onze Body-Wizard Cryolipolyse behandeling worden de vetcellen op bepaalde plaatsen gekoeld (bevroren) waarna het op een natuurlijke manier wordt afgevoerd. Bij deze behandeling gebruiken we geen naalden, geen streng dieet en geen operaties. Na de sessies heb je ook geen hersteltijd nodig.
Tijdens lipocavitatie pakken we de vetcellen en de cellulitis aan door middel van lage ultrasone golven die de vetcellen doen kapot springen. Waarna het lichaam dit afvoert.

De Huid:

Wil je enkel je huid verstrakken na afvallen of vanwege huidveroudering?
Dan raad ik je een huidanalyse aan, zodat we kunnen kijken wat er wel of niet realistisch mogelijk is bij u. 

Je wil wel wat veranderen maar je weet niet goed wat of hoe, boek dan een intake gesprek afslanking
Op dat moment bespreken we samen de noden en verwachtingen en schetsen we je wat er wel en niet realistisch mogelijk is en maken we ook een prijs indicatie.  

Afvalstoffen: ASAP CM’s verlies

Met de algenpakking verwijderd u afvalstoffen en stimuleert u de doorbloeding.
U heeft onmiddellijk cm’s verlies! Maar, indien u hiermee vet wilt verwijderen dient u een kuur te doen.
Anders zijn het enkel afvalstoffen en vocht die u laat afvoeren.
Ideaal om toch strakker te staan op 1 dag tijd voor dat feestje waar je op moet stralen en je geen tijd meer hebt om vetverwijderend te gaan werken.

Onze verschillende technieken

Body-Wizard Cryolipolyse
Met een applicator kunnen we het onderliggende vetweefsel in het gewenste gebied heel nauwkeurig koelen. Wanneer de vetcellen aan extreme koude worden blootgesteld dan wordt het natuurlijke verwijderingsproces gestart, waardoor de vetlaag geleidelijk dunner wordt. De behandeling zorgt voor een vermindering van het aantal vetcellen en daardoor heb je minder zichtbare vetophopingen. De vetcellen worden gekristalliseerd (bevroren) en daarna voert het lichaam het vet en de dode huidcellen op een natuurlijke manier af, deze vetcellen komen dus nooit meer terug Combineren is mogelijk met het serum van MedCos.
Lipocavitatie CCAV
Bij de C-CAV PRO wordt er gebruik gemaakt van therapeutische ultrasound lage frequentie. Deze techniek is al lang gekend voor de pijnstillende eigenschappen. Hoge-frequentie echografie heeft niet de gewenste effecten op de vette klonten onder de huid, daarom geven we een voorkeur aan echografie met lage frequentie. Combineren is mogelijk met de G’GEL series slimming of lifting gel.

Onze verschillende technieken

Het Vet, De cellulitis, …

Lipocavitatie: CCAV PRO

Combineren is mogelijk met de G’GEL series slimming of lifting gel.       LINK NAAR DE WEBSHOP VAN MAKEN!

Cryolipolise Body Wizard: bevriezen van vetcellen

Combineren is mogelijk met het serum van MedCos

Verkrijgbaar product

Prijslijst

Bekijk hier de resultaten!